Wybierz kategorię wyszukiwania

Studia

Formularz wyszukiwania na belce: Studia

lokalizacja:
poziom studiów:
obszar tematyczny:
zajęcia realizowane:
forma zajęć:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szkolenia i kursy

Formularz wyszukiwania na belce: Szkolenia

lokalizacja:
obszar tematyczny:
forma:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Badania i projekty

Formularz wyszukiwania na belce: Badania i projekty

lokalizacja:
jednostka badawcza:
typ:
dyscyplina:
status:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Naukowcy

Formularz wyszukiwania na belce: Nasi naukowcy

lokalizacja:
dyscyplina:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Wydarzenia

Formularz wyszukiwania na belce: Wydarzenia

typ:
lokalizacja:

Kontakty

lokalizacja:
kategoria:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się gdzieś ukryło na naszej stronie

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się ukryło gdzieś na naszej stronie!

Sprawdź nasze rozbudowane narządzie do wyszukiwania.

Szukaj w konkretnych kategoriach - oszczędzaj swój czas.

Uniwersytet SWPS - Logo
BIO Agnieszka Małkiewicz

 

Agnieszka Małkiewicz

 

Profil zawodowy

Właścicielka AM Food & HoReCa Communications.Od 2006 r. związana biznesowo z branżą gastronomiczną. Właścicielka firmy AM - Food and Horeca Communications oraz wiceprezes stowarzyszenia Cook in Poland. Specjalizuje się w budowaniu strategii marek, kreowaniu programów marketingowych i tworzeniu wizerunku personalnego klientów branży HoReCa oraz F&B, a także w organizacji spotkań, tworzeniu platform komunikacji i projektowaniu konferencji branżowych. Ma wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu przedsiębiorstwem gastronomicznym (kreacja, wdrażanie, sprzedaż rozwiniętego przedsiębiorstwa). Prowadzi szkolenia, warsztaty, konsultacje w branży HoReCa w zakresie zarządzania i marketingu z naciskiem na zagadnienia PR. Wspiera firmy w budowaniu relacji biznesowych z usługodawcami i dostawcami. Współpracowała merytorycznie ze Szkołą Główną Handlową w zakresie marketingu i zarządzania w sektorze HoReCa. Obecnie współpracuje z SWPS (Food Studies). Podróżuje kulinarnie i biznesowo, zbierając inspiracje do kolejnych projektów (Madrid Fusion, Salone del Gusto, Parabere Forum). Absolwentka Szkoły Głównej Handlowej (finanse i bankowość) oraz Studiów Podyplomowych na Uniwersytecie Warszawskim (public relations).