Wybierz kategorię wyszukiwania

Studia

Formularz wyszukiwania na belce: Studia

lokalizacja:
poziom studiów:
obszar tematyczny:
tryb studiów:
studia podyplomowe realizowane:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szkolenia i kursy

Formularz wyszukiwania na belce: Szkolenia

lokalizacja:
obszar tematyczny:
forma:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Badania i projekty

Formularz wyszukiwania na belce: Badania i projekty

lokalizacja:
jednostka badawcza:
typ:
dyscyplina:
status:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Naukowcy

Formularz wyszukiwania na belce: Nasi naukowcy

lokalizacja:
dyscyplina:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Wydarzenia

Formularz wyszukiwania na belce: Wydarzenia

typ:
lokalizacja:

Kontakty

lokalizacja:
kategoria:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się gdzieś ukryło na naszej stronie

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się ukryło gdzieś na naszej stronie!

Sprawdź nasze rozbudowane narządzie do wyszukiwania.

Szukaj w konkretnych kategoriach - oszczędzaj swój czas.

Uniwersytet SWPS - Logo
BIO Katarzyna Kosek-Paszkowska

dr

Katarzyna Kosek-Paszkowska

 

Profil zawodowy

  • doktor nauk weterynaryjnych,
  • wykładowca na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu,
    wykładowca na wielu kierunkach studiów podyplomowych, w tym na „Studiach podyplomowych z zakresu jakości zdrowotnej żywności w nadzorze weterynaryjnym i sanitarnym na Wydziale Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu,
  • audytor wiodący systemów zarządzania jakością ISO 9000, ISO 22 000, BRC (DQS, Dekra, PRS),
  • autorka i realizatorka licznych warsztatów i szkoleń z zakresu wdrażania systemu HACCP m. in. w polskim przemyśle mięsnym i drobiarskim, małych zakładach piekarniczych, małych zakładach garmażeryjnych,
  • w latach 2008 – 2009 wykładowca i ekspert w projekcie: „Wzmocnienie administracji weterynaryjnej w zakresie szkoleń dla urzędowych lekarzy weterynarii stosownie do przepisów rozporządzenia (WE) 854/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące organizacji urzędowych kontroli w odniesieniu do produktów pochodzenia zwierzęcego przeznaczonych do spożycia przez ludzi",
  • od 2000 r. prowadzi audyty systemu HACCP, ISO 22 000, ISO 9000 oraz BRC w zakładach spożywczych od roku 2000,
  • od 2004 r. prowadzi audyty ISO 9000 w Wojewódzkich Inspektoratach Weterynarii.