Wybierz kategorię wyszukiwania

Studia

Formularz wyszukiwania na belce: Studia

lokalizacja:
poziom studiów:
obszar tematyczny:
tryb studiów:
studia podyplomowe realizowane:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szkolenia i kursy

Formularz wyszukiwania na belce: Szkolenia

lokalizacja:
obszar tematyczny:
forma:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Badania i projekty

Formularz wyszukiwania na belce: Badania i projekty

lokalizacja:
jednostka badawcza:
typ:
dyscyplina:
status:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Naukowcy

Formularz wyszukiwania na belce: Nasi naukowcy

lokalizacja:
dyscyplina:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Wydarzenia

Formularz wyszukiwania na belce: Wydarzenia

typ:
lokalizacja:

Kontakty

lokalizacja:
kategoria:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się gdzieś ukryło na naszej stronie

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się ukryło gdzieś na naszej stronie!

Sprawdź nasze rozbudowane narządzie do wyszukiwania.

Szukaj w konkretnych kategoriach - oszczędzaj swój czas.

Uniwersytet SWPS - Logo
BIO Justyna M. Adamczyk

 

Justyna M. Adamczyk

 

Profil zawodowy

Prowadzi projekty doradcze dla firm prywatnych, korporacji i instytucji publicznych. Ma na koncie liczne zrealizowane programy strategiczno-rozwojowe, stoi za wieloma karierami i sukcesami firm. Unikalnym połączeniem kompetencji świata biznesu oraz kulinariów wspiera także projekty doradcze w obszarze hospitality.
Wieloletnia prezes i redaktor naczelna polskiej edycji Żółtego Przewodnika Gault&Millau jednej z dwóch, obok czerwonego przewodnika Michelin, międzynarodowych marek na światowym rynku przewodników kulinarnych. Zbudowała pozycję marki Gault&Millau w Polsce oraz wprowadzała ją na wiele rynków m. in. Japonii, Kanady, Maroka, Izraela czy Gruzji.
Powerspeakerka na konferencjach, gdzie wykłada zasady kulinarnej dyplomacji dla managerów i topowych klientów firm. Organizuje wyjazdy integracyjne i motywacyjne w wydaniu de luxe.
Członkini jury najbardziej prestiżowych światowych nagród w świecie gastronomii. Rocznie odwiedzała i oceniała setki luksusowych hoteli i restauracji na świecie. Prowadzi program Ambasady Luksusu w Discovery TVN, a na YouTube cykl wywiadów i degustacji zatytułowany Ambasada Luksusu.