Baron, Aleksander
Aleksander Baron
 
pełen pasji szef kuchni, artysta i podróżnik
Bednarczyk-Bochenek, Izabella
Izabella Bednarczyk-Bochenek
dr
psycholog
Błażewicz, Paweł
Paweł Błażewicz
 
historyk-archiwista specjalność: archiwistyka komputerowa
Drzał-Sierocka, Aleksandra
Aleksandra Drzał-Sierocka
dr
kulturoznawczyni, filmoznawczyni, animatorka kultury i edukatorka kulturalna
Górecka, Maria Wiktoria
Maria Wiktoria Górecka
 
psycholog kulturowy, psychodietetyk
Kleśta-Nawrocka, Aleksandra
Aleksandra Kleśta-Nawrocka
dr
Zajmuje się historycznymi i współczesnymi kontekstami kuchni staropolskiej, kuchni regionalnej
Kołodziejska, Magdalena
Magdalena Kołodziejska
 
PR Manager, Rzecznik Prasowy LOTTE Wedel
Łapanowski, Grzegorz
Grzegorz Łapanowski
 
Kucharz, dziennikarz kulinarny
Małkiewicz, Agnieszka
Agnieszka Małkiewicz
 
właścicielka AM Food & HoReCa Communications
Szwakopf, Marta
Marta Szwakopf
 
dyrektor kanału Kuchnia+
Tomaszewska-Bolałek, Magdalena
Etatowy
Nie
Biogram
Tak
Tytuł
dr
Imię i nazwisko
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Miasto
warszawa
Specjalizacja
Kulturoznawca, orientalista
Dyscyplina
nauki-o-kulturze-i-religii
Funkcja w Instytucie
[]
Funkcja w Centrum
[]
Funkcja na Wydziale
[]
Funkcja w Katedrze
[]
dr Magdalena Tomaszewska-Bolałekkulturoznawca, orientalista, Kierownik Food Studies
Urbański, Jakub
Jakub Urbański
dr
dr Magdalena Tomaszewska-Bolałekbiolog molekularny, dziennikarz naukowy i popularyzator nauki
Wagner, Ewa
Ewa Wagner
dr Magdalena Tomaszewska-Bolałekredaktorka naczelna „Kuchni – magazynu dla smakoszy”
Wojtasik, Marcin
Marcin Wojtasik
dr Magdalena Tomaszewska-Bolałekbadacz i popularyzator wiedzy o społecznych i kulturowych aspektach jedzenia
Wrońska, Anna
Anna Wrońska
 
dr Magdalena Tomaszewska-Bolałekredaktor naczelna miesięcznika Kuchnia